Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Noord-Brabant, Tilburg

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?
All Tape Supplies is een wereldwijde leverancier van professionele zelfklevende tapes voor distributeurs en industriële eindgebruikers. We zijn hard aan het groeien en om onze ambitieuze doelen te bereiken, zijn we voortdurend op zoek naar mensen die ons team willen versterken.


Ons team
Bij ATS werken we in een hecht team van collega's met allen verschillende achtergronden en brede kennis. We zorgen dat de klant centraal staat en vragen onze medewerkers continu mee te denken hoe we ons bedrijf nóg beter kunnen maken. Zo bouwen we samen aan onze business.

Vereisten

Wil jij bij een snelgroeiende scale up werken? Reageer dan via onderstaande knop en misschien nodigen we je dan binnenkort uit voor een kop koffie!


Over ons

ATS All Tape Supplies is sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid van een kleine onderneming in een garagebox tot een volwaardig productiebedrijf. Aan de groei ambitie is tot op heden nog geen eind gekomen en er liggen nog volop kansen om te benutten. In tegenstelling tot de grotere spelers is ATS, qua personeelsomvang een stuk kleiner, maar doet niet onder voor haar concurrenten. Vanuit onze vestiging in Tilburg leveren wij onze producten wereldwijd aan onze klanten. Onze focus ligt voornamelijk op private label, customized tape, met als populairste product Japanse Washi tape.

of